Holt Filter levert papieren luchtfilters voor vrijwel alle typen vrachtwagens.  Bent u op zoek naar een specifiek merkfilter zoals Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson, Alco of zoekt u een alternatief? Wij zijn u graag van dienst.

Indien u ons een filternummer of vrachtwagentype en uw wensen doorgeeft gaan wij voor u aan de slag. Wij hebben een grote voorraad dus kunnen u in veel gevallen binnen 24 uur van dienst zijn.

Maak ook kennis met ons huismerk HOLT. Onze Holt filters zijn verkrijgbaar voor DAF, Scania en Volvo Trucks. Ook als u in bezit bent van een oldtimer truck zijn wij u graag van dienst.

speciaal Voor stoffige en vochtige omstandigheden

UITWASBARE KATOENEN LUCHTFILTERS

Indien uw truck moet functioneren in stoffige omstandigheden attenderen wij u op onze unieke uitwasbare luchtfilters. Voordelen van een uitwasbaar katoenen luchtfilter zijn:

  • de stofopnamecapaciteit is vele malen groter dan die van het papieren luchtfilter
  • het filter kan tot wel 20 keer eenvoudig worden gereinigd met water en een speciaal reinigingsmiddel. Hierdoor gaat het filter vele malen langer mee.

FOAM FILTERS 

Indien uw truck moet functioneren in vochtige omstandigheden adviseren wij het gebruik van een foam luchtfilter.  Wij leveren deze filters van het gerenommeerde merk Pipercross.  

De voordelen van foam filters:

  • de stofopnamecapaciteit van foam filters is vele malen groter dan die van papieren luchtfilters waardoor het filter langer meegaat;
  • door de getrapte uitzeving zal het filter nauwelijks weerstand opbouwen tijdens het gebruik wat het brandstofverbruik ten goede komt.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: