Bent u onderhoudsmonteur of heeft u een transportbedrijf met een eigen onderhoudswerkplaats? Lees dan zeker verder...

Holt Filter levert filters van eigen huismerk HOLT alsmede diversen bekende merken voor vrijwel alle typen vrachtwagens. Werkt u met specifieke merkfilters of bent u juist op zoek naar een goed maar goedkoper alternatief? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. 

Wij hanteren een grote voorraad lucht-, olie-, brandstof-, roet-, interieur- en hydrauliekfilters. Zowel voor luchtfilters als voor interieurfilters voeren wij ons huismerk HOLT. 

 

Holt Filter levert papieren luchtfilters voor vrijwel alle typen vrachtwagens.  Bent u op zoek naar een specifiek merkfilter zoals Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson, Alco of zoekt u een alternatief? Wij zijn u graag van dienst.

Interieur- en cabinefilters zijn maatwerkproducten van Holt Filter. Wij kunnen voorzien in diverse soorten papieren filters en draadfilters maar produceren zelf foam filters op maat. Zo heeft u altijd een perfect passende oplossing!

Wij leveren oliefilters van diverse gerenommeerde merken als  Mann & Hummel, Fleetguard, Hengst, Donaldson, Baldwin, Alco e.a.  Omdat wij een ruime voorraad hanteren kunnen we u in veel gevallen binnen 24 uur van dienst zijn.

Voor hydrauliekfilters bent u bij Holt Filter aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst met filters van de gerenommeerde merken Mann & Hummel, Fleetguard, Donaldson, Baldwin e.a. Daarnaast leveren wij ook alternatieve merken. Deze zijn van prima kwaliteit maar vaak voordeliger in prijs. Wij informeren u graag over de verschillende prijzen en levertijden.

Wij leveren brandstoffilters van diverse gerenommeerde merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Hengst, Donaldson, Baldwin, Alco e.a. Door onze ruime voorraad kunnen we u in veel gevallen binnen 24 uur van dienst zijn.

Holt Filter biedt een assortiment roetfilters voor diverse typen motoren van het gerenommeerde merk EHC. Onze roet- en uitlaatgasfilters voldoen aan de hoogste eisen en zijn bedoeld voor het gebruik in gesloten ruimten.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: