Op het gebied van luchtfilters is ons aanbod groot. Wij leveren zowel luchtfilters van ons eigen huismerk HOLT als van diverse bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Donaldson, Baldwin, Alco e.a.

Daarnaast bieden wij kwaliteitsfilters aan van alternatieve merken. Deze zijn vaak voordelig in prijs. Omdat wij een ruime voorraad hanteren kunnen wij vaak binnen 24 uur leveren.

Foam en Katoenen luchtfilters

Voor het gebruik in machinekamers waar doorgaans een vettige atmosfeer heerst adviseren wij het gebruik van het uitwasbare katoenen HOLT filter (volgens het K&N principe) ofwel een foam luchtfilter van het merk Pipercross. Deze kunnen vaak vele jaren achtereen - zelfs zonder vervanging- worden gebruikt.

Reden is dat papierfilters onder vettige omstandigheden onmiddellijk weerstand opbouwen. Doordat het papier door vochtinwerking meestal minder stabiel wordt, is de kans op scheuren aanzienlijk vergroot. Bovendien is de stofopnamecapaciteit van katoenen en foam filters aanzienlijk groter dan die van papieren filters terwijl de luchtweerstand niet toeneemt.

Wilt u meer informatie of nader kennismaken met de verschillende materialen?  Wij komen onze producten graag aan u laten zien. We kunnen dan meteen kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: