In de scheepvaart wordt veel gebruikt gemaakt van kostbare hydraulische systemen. Goed onderhoud hiervan is erg belangrijk. Vervang uw filters dus tijdig om onnodige slijtage of beschadigingen te voorkomen!

Een machine die stilstaat kost tenslotte een hoop geld en als een installatie defect raakt zijn de kosten vaak niet te overzien. Wij zijn u graag van dienst met hydrauliekfilters van diversen bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson e.a. Ook bieden bij alternatieve kwaliteitsfilters aan die doorgaans een stuk voordeliger zijn. De keuze is altijd aan u!

Bypassystemen

Naast hydrauliekfilters zijn wij u graag van dienst met bypass-systemen om uw hydraulisch systeem te zuiveren. Met een bypass-systeem ontdoet u de hydrauliekolie van alle vuildeeltjes groter dan de gemiddelde oliefilmdikte. Alle slijtagedeeltjes worden hierdoor uit de hydrauliekolie verwijderd.

Tevens kunnen onze bypass systemen een aanzienlijke hoeveelheid water afscheiden waardoor sludge vorming en kwaliteitsverlies van de olie wordt voorkomen.  Met het gebruik van bypass-systemen zouden onderhoudsintervallen zelfs kunnen worden gerekt.

Met name bij zeeschepen die continue moeten presteren in zware omstandigheden is het van belang dat storingen zoveel mogelijk worden beperkt. 

Er zijn verschillende bypass-systemen verkrijgbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: