Bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan scheepsmotoren of scheepsinstallaties? Of onderhoudt u voertuigen en machines gerelateerd aan de scheepvaart?  Lees dan even verder...

Holt Filter biedt een compleet assortiment filters voor motoren en machines die gebruikt worden in de scheepvaart. Uw grote voordeel is dat wij merkonafhankelijk zijn en dus een product leveren dat voor u de beste oplossing is.

Wij laten u graag kennismaken met ons huismerk HOLT maar hanteren ook een ruime voorraad filters van bekende merken zoals Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson, Alco e.a.  Daarnaast leveren wij kwaliteitsfilters van alternatieve merken. Deze zijn vaak aanzienlijk voordeliger.  

Op het gebied van luchtfilters is ons aanbod groot. Wij leveren zowel luchtfilters van ons eigen huismerk HOLT als van diverse bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Donaldson, Baldwin, Alco e.a.

Voor het gebruik van interieur(lucht)filters op schepen adviseren wij gebruik te maken van het materiaal foam. 

In ons assortiment treft u oliefilters aan van diverse bekende merken zoals bv Mann & Hummel, Donaldson, Baldwin, Fleetguard, Alco e.a. Daarnaast bieden wij ook kwaliteitsfilters aan van minder bekende merken.

In de scheepvaart wordt veel gebruikt gemaakt van kostbare hydraulische systemen. Goed onderhoud hiervan is erg belangrijk. Vervang uw filters dus tijdig om onnodige slijtage of beschadigingen te voorkomen!

Wij hanteren een ruime voorraad brandstoffilters van diversen bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Donaldson, Baldwin, Alco e.a.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: