Op het gebied van luchtfilters hebben wij veel te bieden. Wij hebben een groot assortiment filters, zowel van ons eigen huismerk HOLT als van bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson Alco e.a.

Tevens bieden wij kwaliteitsfilters aan van alternatieve producenten. Deze zijn van dezelfde maatvoering en specificatie als originele filters maar wel een stuk voordeliger. Omdat wij een grote voorraad hanteren kunnen wij vaak binnen 24 uur leveren.

Bent u al bekend met onze unieke uitwasbare luchtfilters?

Voor machines die in stoffige omstandigheden moeten functioneren adviseren wij ons paradepaardje: het katoenen uitwasbare luchtfilter.

De voordelen van het uitwasbare filter zijn:

  • de stofopnamecapaciteit van onze uitwasbare luchtfilters is vele malen groter dan die van papieren filters waardoor onderhoudsintervallen kunnen worden gerekt;
  • de filters kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een speciaal reinigingsmiddel zodat ze tot wel 20 keer opnieuw kunnen worden gebruikt.

Het uitwasbare filter wordt veelal als voorfilter geplaatst in een apart filterhuis op uw machine of voertuig. Dit zorgt ervoor dat uw eigen papieren luchtfilter nog nauwelijks hoeft te worden vervangen.

Indien u wilt zien hoe dit in de praktijk werkt komen we graag bij u langs voor een demonstratie.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: