De ontwikkelingen in de recycling- en milieusector zijn enorm. Bovendien worden de eisen waaraan deze branche moet voldoen steeds aangescherpt. Wij denken met u mee! 

Holt Filter is merkonafhankelijk en levert lucht-, olie-, brandstof- en hydrauliekfilters voor vrijwel alle machines en voertuigen maar ook (bio) gasfilters, waterafscheiders alsmede bypass- en overdrukfiltersystemen. Wij bieden oplossingen voor machines die in vochtige of stoffige omstandigheden moeten functioneren en waarvan filters vaak moeten worden vervangen.

Maak kennis met olie bypass-systemen waarmee u uw kostbare machines in goede conditie houdt door de olie te zuiveren en te ontdoen van water en vuildeeltjes. Hiermee bespaart u op olie en filters en bovendien creëert u minder afval. Goed dus voor het milieu en voor uw portemonnee.

Uiteraard denken wij ook aan de veiligheid van u en uw personeel. Met onze overdrukfiltersystemen bieden wij een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een product te demonstreren of om samen met u een goede oplossing voor uw situatie te zoeken. 

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Aanhef
Ongeldige invoer

Naam*
Ongeldige invoer

Emailadres*
Ongeldige emailadres

Telefoon*
Dit is geen telefoonnummer...

Vraag*
Ongeldige invoer

Bent u een mens?*
Ongeldige invoer

Verzend

Snel naar: