De ontwikkelingen in de recycling- en milieusector zijn enorm. Bovendien worden de eisen waaraan deze branche moet voldoen steeds aangescherpt. Wij denken met u mee! 

Holt Filter is merkonafhankelijk en levert lucht-, olie-, brandstof- en hydrauliekfilters voor vrijwel alle machines en voertuigen maar ook (bio) gasfilters, waterafscheiders alsmede bypass- en overdrukfiltersystemen. Wij bieden oplossingen voor machines die in vochtige of stoffige omstandigheden moeten functioneren en waarvan filters vaak moeten worden vervangen.

Maak kennis met olie bypass-systemen waarmee u uw kostbare machines in goede conditie houdt door de olie te zuiveren en te ontdoen van water en vuildeeltjes. Hiermee bespaart u op olie en filters en bovendien creëert u minder afval. Goed dus voor het milieu en voor uw portemonnee.

Uiteraard denken wij ook aan de veiligheid van u en uw personeel. Met onze overdrukfiltersystemen bieden wij een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een product te demonstreren of om samen met u een goede oplossing voor uw situatie te zoeken. 

Op het gebied van luchtfilters hebben wij veel te bieden. Wij hebben een groot assortiment filters, zowel van ons eigen huismerk HOLT als van bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Donaldson Alco e.a.

Onze RVS HOLT luchtfilterhuizen worden veelal gebruikt voor onze uitwasbare katoenen HOLT filters. Wij hebben verschillende modellen op voorraad, afhankelijk van motorinhoud en opbouwmogelijkheden.

Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met overdrukfiltersystemen van Fresh Filter. Deze systemen worden toegepast in gesloten bedieningsruimten en beschermen de chauffeur tegen verontreinigde stoffen en gassen welke vrijkomen bij bv saneringen, asbestverwijdering, recycling en afvalsortering of compostbewerking.

Voor ontstoffing en ruimtefiltratie van stoffige fabrieks- en bedrijfshallen biedt Holt Filter verschillende mogelijkheden zoals bv. zakkenfilters, cassettes, synthetische filtermatten en paneelfilters

Interieur- en cabinefilters zijn maatwerkproducten van Holt Filter. Naast papieren filters en draadfilters (in diverse maten en filterklassen), produceren wij foam filters op maat.

Voor vrijwel alle machines en voertuigen leveren wij oliefilters van bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Baldwin, Hengst, Donaldson, Alco ea.

In de Recycling wordt veel gewerkt met hydraulische componenten. Het is belangrijk deze vaak kostbare apparaten goed te onderhouden. Vervang daarom op tijd uw filters! 

Holt Filter hanteert een ruim assortiment brandstoffilters van de bekende merken Mann & Hummel, Donaldson, Baldwin, Fleetguard, Alco, Hengst e.a.

Wist u dat roetdeeltjes uit verbrandingsmotoren uitermate kankerverwekkend zijn?

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: