Holt Filter biedt een breed assortiment filters voor alle markten. Een belangrijk voordeel voor u is dat wij merkonafhankelijk zijn en uw wensen dus voorop staan.

Naast onze ruime voorraad in bekende filtermerken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin e.a. zijn wij u graag van dienst met luchtfilters van ons huismerk HOLT.

Wij zijn trots op onze unieke uitwasbare katoenen luchtfilters en foam interieurfilters die wij geheel op maat voor u produceren. Wij gebruiken hiervoor verschillende materialen en profielen zodat we in samenspraak met u een perfect passend product kunnen garanderen.

De klant staat centraal

De klant staat bij ons altijd centraal. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste filter. Soms is een filter niet meer verkrijgbaar en moet er vervanging worden gezocht. Een hele uitzoekerij. Wij helpen u te achterhalen wat u nodig heeft. 

Wij komen ook graag bij u langs om een product te demonstreren zodat u zich een goed beeld kan vormen van de kwaliteit of werking. Vaak is het prettig om even iets zien of te voelen.

Ook in de avond of het weekend

Wanneer wij een inspectie of filterwissel moeten uitvoeren voor een filtersysteem kunnen wij dit ook in de avonduren of het weekend doen. Zo hoeft uw machine niet onnodig stil te staan tijdens kostbare werkzame uren.

Zoals u ziet proberen wij zoveel mogelijk met u mee te denken. Heeft u een probleem of een wens? Vraag het ons. Al pratende komt er vaak opeens een oplossing. Het begint allemaal met een telefoontje of een mailtje naar Holt Filter!

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer