Doet u onderhoud aan bussen of treinen? Of bent u verantwoordelijk voor de inkoop van materialen? Lees dan verder want wij bieden een compleet assortiment filters aan voor de openbaar vervoer sector. Daarnaast bent u ook voor maatwerkproducten bij ons aan het juiste adres.

Holt Filter biedt een ruim assortiment van verschillende type filters. Naast ons eigen huismerk HOLT kunt u bij ons terecht voor filters van bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco e.a.  Bovendien leveren wij  kwaliteitsfilters van minder bekende merken voor een aantrekkelijke prijs.

Omdat wij een ruime voorraad hanteren kunnen wij vaak binnen 24 uur leveren.

Naast filters leveren wij verschillende typen kaart- en stempelhouders alsmede klein plaatwerk aan de openbaar vervoer branche. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Naast papieren interieurfilters en draadfilters produceert Holt Filter reeds jarenlang op maat gemaakte interieurfilters van foam voor de openbaar vervoer sector.

Holt Filter heeft een groot aanbod in luchtfilters voor vrijwel alle typen voertuigen en machines. Graag zijn wij u van dienst met ons huismerk HOLT.

Wij kunnen u van dienst zijn met oliefilters van verschillende bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco e.a.

Voor vrijwel alle type motoren leveren wij brandstoffilters van bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Hengst, Alco e.a.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: