Sinds korte tijd zijn wij leverancier van Fresh Filter Overdrukfiltersystemen. Deze systemen worden toegepast in gesloten bedieningsruimten en beschermen de chauffeur tegen verontreinigde stoffen en gassen welke vrijkomen bij bv saneringen, asbestverwijdering, recycling en afvalsortering of compostbewerking

Om te voorkomen dat de (gevaarlijke) buitenlucht de cabine binnenkomt wordt in de bestuurdersruimte een kunstmatige overdruk gecreëerd. De lucht die gebruikt wordt voor de overdruk wordt door een filtersysteem geleid. Zo dringt alleen schone lucht de cabine binnen en wordt de veiligheid van de chauffeur gewaarborgd.

De filtersystemen van Fresh Filter worden geleverd conform de wettelijke bepalingen die zijn samengebracht in de NEN4444 en conform de Europese normen EN779, EN1822 en EN12941.

Behalve filters voor Fresh Filter systemen leveren wij ook filters voor de overdruksystemen van  BMAir, BroAir, Brofil e.a.

Omdat het belangrijk is dat u het juiste filter toepast in uw overdruksysteem dienen wij u graag van advies. Ook voor de opbouw, onderhoud en keuring van uw systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij begrijpen dat een stilstaand voertuig een kostbare aangelegenheid is doen wij ook keuringen in de avonduren en in het weekend!

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: