Voor vrijwel alle soorten machines kunnen wij papieren luchtfilters leveren. Wij zijn u graag van dienst met bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco en andere kwalitatief hoogstaande merken.

HOLT Filters

Maak ook eens kennis met onze HOLT filters of een van de andere alternatieven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Vochtige omstandigheden

Voor machines die moeten functioneren in vochtige omstandigheden adviseren wij u gebruik te maken van foam filters. De voordelen van foam filters zijn:

  • foam filters zijn vochtbestendig en dus veel minder gevoelig voor vervorming en kwaliteitsverlies;
  • foam filters hebben een grotere stofopnamecapaciteit waardoor de levensduur aanzienlijk langer is dan die van een papieren luchtfilter;
  • tijdens het gebruik zal de luchtweerstand nauwelijks toenemen door de getrapte stofopname.

Stoffige omstandigheden

Machines die moeten functioneren in stoffige omstandigheden hebben het vaak zwaar te verduren. Filters raken makkelijk en snel verstopt. Dit kost tijd en geld. Tijd om filters te vervangen en geld omdat er steeds nieuwe filters moeten worden aangeschaft. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van een machine die stilstaat.

Wij hebben de oplossing!

Een katoenen uitwasbaar luchtfilter dat in een apart filterhuis op uw machine wordt geplaatst. De voordelen zijn:

  • een katoenen filter heeft een aanzienlijk grotere stofopnamecapaciteit dan een papieren filter;
  • dit katoenen filter kan tot wel 20 keer eenvoudig worden gereinigd met water i.c.m. een speciaal reinigingsmiddel. Hierdoor gaat het vele malen langer mee;
  • ook onder zeer stoffige omstandigheden zal de luchtweerstand nauwelijks toenemen door de getrapte stofopname.

Omdat elke machine en omstandigheid vraagt om een andere aanpak komen wij graag bij u langs om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: