Bouwt u industriële machines? Doet u onderhoudswerkzaamheden aan industriële machines?
In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Holt Filter levert industriële filters zoals paneelfilters, zakkenfilters in diversen filterklassen, viledon filtermatten en rondfilters voor ontstoffing van bedrijfshallen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor roetfilters van het gerenommeerde merk EHC, gasfilters, waterafscheiders alsmede diverse soorten filters voor machines en voertuigen en overdrukfiltersystemen. 

Wij vinden het belangrijk u goed van dienst te kunnen zijn en zijn daarom merkonafhankelijk. Wij bieden een breed scala aan producten. In ons assortiment lucht-, olie-, brandstof- en hydrauliekfilters treft u bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Balwdin, Alco e.a. alsmede ons huismerk HOLT. 

Tevens verzorgen wij de keuring van uw overdrukfiltersysteem. En omdat wij ons realiseren dat een voertuig niet onnodig stil kan staan voeren wij deze keuringen ook uit in de avonduren en in het weekend.

Voor ontstoffing en ruimtefiltratie van stoffige bedrijfs- en fabriekshallen hebben wij een breed assortiment zakkenfilters (2 t/m 6 zaks), synthetische filtermatten en paneelfilters in verschillende filterklassen (G2 t/m F9), dieptes en uitvoeringen.

Voor vrijwel alle soorten machines kunnen wij papieren luchtfilters leveren. Wij zijn u graag van dienst met bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco en andere kwalitatief hoogstaande merken.

Onze RVS HOLT luchtfilterhuizen worden veelal gebruikt voor onze uitwasbare katoenen HOLT filters. Wij hebben verschillende modellen op voorraad, afhankelijk van motorinhoud en opbouwmogelijkheden.

Paneelfilters worden gebruikt in verschillende toepassingen. Als interieurfilter, maar ook de machinebouw maakt veelvuldig gebruik van paneelfilters. Denk bv. aan compressoren, airconditioning, warmtepompen, zonneboilers etc.

Sinds korte tijd zijn wij leverancier van Fresh Filter Overdrukfiltersystemen. Deze systemen worden toegepast in gesloten bedieningsruimten en beschermen de chauffeur tegen verontreinigde stoffen en gassen welke vrijkomen bij bv saneringen, asbestverwijdering, recycling en afvalsortering of compostbewerking

Holt Filter is u graag van dienst met oliefilters van bekende merken als Mann & Hummel, Fleetguard, Hengst, Baldwin, Donaldson, Alco e.a. Maar ook voordelige kwaliteitsfilters van alternatieve merken hebben we vaak voorradig.

In de industrie wordt veel gewerkt met kostbare hydraulische systemen. Het is erg belangrijk dat deze systemen goed worden onderhouden. Vervang op tijd uw filters. Een machine die stil staat kost tenslotte veel geld.

Voor het onderhoud aan uw machines en voertuigen leveren wij brandstoffilters van bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco en andere.

Onze uitlaatgasfilters komen van het gerenommeerde bedrijf EHC. Alle uitlaatgasfilters van EHC zijn TUV, TRGS 554 (D) en COSCHH (GB) goedgekeurd en zijn opgenomen in de VERT. lijst (CH). Bij aflevering van een filter ontvangt u van ons de certificaten TUV en VERT.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: