Op het gebied van luchtfilters heeft Holt Filter veel te bieden. Zo leveren wij papieren luchtfilters voor vrijwel alle typen machines en voertuigen.

Wij zijn trots op ons eigen huismerk HOLT, maar zijn ook leverancier van diverse bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco e.a. alsmede alternatieve kwaliteitsmerken. Vraag ons naar de prijzen en levertijden.

Werkt u vooral in stoffige omstandigheden?  Maak dan kennis met onze unieke uitwasbare luchtfilters

Machines die in (soms zeer) stoffige omstandigheden moeten functioneren hebben het zwaar te verduren. Filters zitten snel verstopt en moeten regelmatig worden vervangen. Juist voor werkzaamheden in deze omstandigheden wordt gebruik gemaakt van onze katoenen uitwasbare luchtfilters. 

De voordelen van uitwasbare filters zijn:

  • de stofopnamecapaciteit van een katoenen luchtfilter is vele malen groter dan die van een papieren filter. Hierdoor kunnen onderhoudsintervallen enorm worden gerekt;
  • de filters kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een speciaal reinigingsmiddel zodat ze tot wel 20 keer opnieuw kunnen worden gebruikt;
  • de levensduur van uitwasbare katoenen filters overtreft vele malen de vervanging van papieren filters.

Veelal worden uitwasbare katoenen filters gebruikt als voorfilter waardoor het originele papieren filter aanzienlijk langer meegaat. Het uitwasbare filter wordt dan in een apart filterhuis gemonteerd op uw machine of voertuig.  Het originele filter blijft in de originele behuizing bestaan maar wordt hierdoor als het ware het veiligheidspatroon (binnenfilter).

Wilt u met eigen ogen zien hoe dit er in de praktijk uitziet? Wij komen graag eens bij u langs om onze filters te demonstreren en samen met u zoeken naar de beste mogelijkheid voor uw situatie. 

 

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: