Voor medewerkers

Wanneer u in de grondverzetbranche werkt heeft u regelmatig te maken met stoffige maar soms ook vervuilde omstandigheden.  Om bestuurders van voertuigen te beschermen tegen stoffen van buitenaf wordt vaak gebruik gemaakt van overdrukfiltersystemen. Dit systeem zorgt ervoor dat schadelijke stoffen buiten de cabine worden gehouden zodat bestuurder in een schone en veilige omgeving verblijft.

Voor machines

Holt Filter is merkonafhankelijk en levert een ruim assortiment filters voor vrijwel alle grondverzet- en landbouwmachines. Denkt u aan lucht-, olie-, brandstof- en hydrauliekfilters van diverse bekende merken als Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco e.a. Tevens zijn wij u graag van dienst met roetfilters, bypasssystemen, (bio) gasfilters en waterafscheiders.

Omdat wij een ruime voorraad hanteren kunnen wij in veel gevallen binnen 24 uur leveren.

Op het gebied van luchtfilters heeft Holt Filter veel te bieden. Zo leveren wij papieren luchtfilters voor vrijwel alle typen machines en voertuigen.

Wij zijn u graag van dienst met onze RVS HOLT luchtfilterhuizen. Deze worden veelal gebruikt voor onze uitwasbare katoenen HOLT filters.

Overdukfiltersystemen worden toegepast in gesloten bedieningsruimten en beschermen de chauffeur tegen verontreinigde stoffen en gassen die vrijkomen bij bv saneringen, asbestverwijdering, recycling en compostverwerking.

Interieur- en cabinefilters zijn maatwerkproducten van Holt Filter. Naast papieren filters en draadfilters (in diverse maten en filterklassen), produceren wij foam filters op maat.

Holt Filter is merkonafhankelijk en hanteert een ruime voorraad oliefilters van de bekende merken Mann & Hummel, Donaldson, Fleetguard, Baldwin, Alco e.a. 

Hydraulische systemen zijn een kostbaar goed. Goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Een machine die stilstaat kost tenslotte een hoop geld en als een installatie defect raakt zijn de kosten vaak niet te overzien.

Bent u op zoek naar een brandstoffilter? Wij zijn merkonafhankelijk en bieden een groot assortiment van verschillende merken voor vrijwel alle typen machines en voertuigen.

Op het gebied van roet- en uitlaatgasfilters bieden wij de producten van het gerenommeerde en gecertificeerde merk EHC. Wij leveren filters voor zowel kleine als zware motoren.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer

Snel naar: