De ontwikkelingen in de automobielbranche gaan snel. Onder de motorkap treffen we steeds meer elektronica. Toch is het filter nog steeds een basisproduct om een auto goed te laten presteren. Denk aan een luchtfilter, oliefilter en brandstoffilter.

Filters

Holt Filter hanteert een ruime voorraad olie- en brandstoffilters voor vrijwel ieder type auto. Zowel hedendaagse auto’s als oldtimers. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse bekende filtermerken als Mann & Hummel, Fleetguard, Donaldson, Baldwin, Alco etc.  Daarnaast leveren wij kwaliteitsfilters van alternatieve merken. Deze zijn vaak voordelig in prijs. De keuze is altijd aan u.  

Wij informeren u graag over prijzen en levertijden.

Sportfilters

Naast de benodigde basisfilters vinden veel mensen het prettig een sportief element aan hun auto toe te voegen. Hiervoor zijn sportfilters ontwikkeld. Wij leveren sportfilters van de gerenommeerde merken K&N en Pipercross. 

Sportfilters zorgen voor een hoge luchtdoorlaat, dus betere acceleratie en meer vermogen. Bovendien geven sportfilters een mooi geluid! 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor olie en reinigingsmiddelen van K&N en Pipercross.

Voor werkplaatsen en showrooms

Speciaal voor werkplaatsen en showrooms bieden wij roetfilters (opsteekfilters) aan van het gerenommeerde en gecertificeerde merk EHC. Deze zijn bedoeld voor kortstondig gebruik zoals bv koude start of rangeren in de showroom.

Soms laten automobielen een spoor achter van condens en roet wat doorgaans moeilijk van uw dure showroomvloer is te verwijderen. Het opsteekfilter type P-15 biedt hier uitkomst en is leverbaar voor verschillende uitlaatdiameters. Zelfs voor ovale sportuitlaten.

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer