Holt Filter bedient u graag van A tot Z. Voor de één is dat een standaard oliefilter maar  u kunt zeker ook terecht als een standaardoplossing niet voldoet.

Holt Filter probeert altijd in overleg met u een maatgerichte goede oplossing te vinden. Hieronder treft u een overzicht van onze maatwerkproducten en diensten.

Producten

Naast ons brede assortiment (standaard)filters kunnen wij een groot aantal producten voor u op maat (laten) maken.  Denk hierbij aan:

  • foam interieurfilters die bv veel worden gebruikt in het openbaar vervoer. Wij maken gebruik van verschillende materialen en profielen zodat we u altijd van een goed passend product kunnen voorzien; 
  • filterhuizen voor verschillende type luchtfilters. Wij voorzien in diverse maten en  uitvoeringen zodat deze goed aansluiten op uw machine of voertuig;
  • unieke uitwasbare katoenen luchtfilters die perfect werken in (zeer) stoffige omstandigheden en bovendien besparend zijn voor milieu en portemonnee.

Service

Een goede en snelle service aan onze klanten staat bij ons altijd voorop. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om:

  • een probleem of voorkoming van een probleem te bespreken 
  • een product te demonstreren
  • iets met spoed persoonlijk af te leveren
  • inspectie of filterwissel uit te voeren wanneer dat u het beste uitkomt. Dus ook ’s avonds of in het weekend zodat een machine niet onnodig hoeft stil te staan

Zoekservice

De filtermarkt is continue in ontwikkeling waardoor modellen en nummers  steeds veranderen. Zonde van uw kostbare tijd om dit allemaal bij te houden en uit te zoeken. Holt Filter doet dit graag voor u. 

Vragen aan Holt Filter?

Bel 085 - 401 76 10 of vul het
onderstaande formulier in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige emailadres

Dit is geen telefoonnummer...

Ongeldige invoer